Elektrische laadoplossingen

Al jaren bieden wij naast fossiele brandstoffen ook brandstoffen aan die gericht zijn op het verlagen van de CO2 uitstoot, NOx, roet- en fijnstof zoals HVO. Ook bieden we alternatieven fossiele brandstoffen aan die minder CO2 uitstoten en, indien gewenst, de overige uitstoot geheel compenseren (Diesel Traxx / Diesel Traxx Zero).

Echter, ook wij zullen in de toekomst onze focus moeten leggen op elektrisch rijden en kunnen u daar nu al samen met onze partner in begeleiden wat betreft laadoplossingen.

Heeft u sinds kort elektrische auto’s in uw wagenpark, maar nog geen laadmogelijkheid? Of denken uw medewerkers aan elektrisch rijden, maar heeft u nog geen laadpalen bij uw bedrijfspand? In samenwerking met onze partner zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers zorgeloos elektrisch kunnen rijden. Wij adviseren u over de optimale energieoplossing passend bij uw situatie en denken mee over de mogelijkheden, subsidies en regelingen en besparingen. Kunt u het beste kopen, leasen of exploiteren? Heeft u AC-laders of DC-laders nodig op uw terrein? En wilt u de mogelijkheid tot snelladen of is normaal laden voldoende?

Wij leveren de uitgekozen laadoplossing(en) op de gewenste locatie. Ook de graafwerkzaamheden, de gehele bekabeling en de aansluiting op de meterkast kunnen wij in voorzien, waarbij er gerekend kan worden op een gecertificeerde plaatsing. Wij verzorgen de gehele backoffice. Direct toegang tot de verbruikskosten en eventuele opbrengsten en facturatie. Door middel van onze gebruiksvriendelijke backoffice heb je niet alleen een helder overzicht van alle verrekeningen en laadsessies, ook kunnen wij de service en onderhoud verzorgen.

Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact met ons op.