Brandstof tanks en IBC's

Verschuur Olie begeleidt haar relaties bij de aanschaf, onderhoud en periodieke keuringen van zowel bovengrondse tanks, ondergrondse tanks en IBC’s voor brandstof. Nieuwe installaties uiteraard geheel volgens de laatste wet- en regelgeving conform de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS 30). Op de gehele installatie, welke wordt geplaatst door een Kiwa erkend installateur, wordt een installatiecertificaat afgegeven conform BRL-K 903.

Wanneer u exact wilt weten welke chauffeur/machinist, welk voertuig/machine, op welk tijdstip, welke hoeveelheid heeft getankt, kan de brandstof pomp worden uitgebreid met een registratiesysteem. Maar ook voor de aanschaf van een eenvoudige pomp, al dan niet met telwerk, kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Ook voor de opslag van smeermiddelen, koelvloeistoffen en AdBlue bent u bij Verschuur Olie aan het juiste adres. Van (kunststof-) tanks tot lekbakken, in alles ontzorgen wij u wat betreft het gebruik en de opslag van deze producten.

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan één of meerdere IBC’s? Verschuur Olie regelt deze geheel naar uw wens. Van 995 tot en met 3.000 liter, met of zonder elektrische 12/24/220 Volt pomp, met of zonder onderstel. Alles is bespreekbaar, koop maar ook de huur of het verstrekken in bruikleen.

Onze medewerkers adviseren u graag. Neem daarvoor contact op met 0172 – 42 32 22 of info@verschuurolie.nl.